Utveckling!

Veckan har startat underbart, inleddes med sovmorgon med stort s med den bäste, därefter haft 3 dagar rolig praktik. Igårkväll var det träning för Maria Carlsson - första gången på länge nu! Kände hur det släppte i de tväraste galoppslutorna och bara flöt på. Tramp-träningen har gått bra senaste veckorna och hon har förstått att jag önskar travsteg var gång. Blev dock lite kortslutning för henne igår och blev stressad vid trampförsök ur skritt. Vände då på det och gick ner i piaff från passage - fick till både passagen, en av våra bästa piaffer och övergången upp till passage! MC tyckte det hänt mkt sen sist, otroligt kul att höra från ngn som inte sett på ett tag (man blir ju alltid lite hemmablind sj).
 
Har idag tränat för Charlotte Haid-Bondegaard vilket gick grymt bra!! Poletten som föll på plats i galoppslutorna igår hängde med idag med och fick till galoppsax med 8 slutor/byten längs med underbart flyt! Piruettarbetet gick rätt bra, jobbar vidare på precisionen in-ur och att få luftigare språng.
Piaff- och passagearbetet gick helt suveränt <3! Efter att ha jobbat oss steg för steg fram med piaffen med hjälp av Lotta bredvid lossna det och Forsythia kom ihop sig över rygg och bara försökte, försökte o försökte så mkt hon bara kunde <3. Efter mängder av beröm skulle vi ta lite passage som avslut, då var hon på G för att få piaffera än mer :)! Passagen var gudomlig - full av power, spänst, svikt och mjukhet samtidigt när den var som bäst! Mkt beröm av tränaren med, så är jätteglad ikväll!
 
Denna härliga dag firades med glass som avslut framför TVn. Nu är det dags att krypa till kojs, natti natti gott folk!
 

Kommentarer
Postat av: Kicki

Så glad för din skull. Roligt när allt börjar lossna. Grattis! Ser fram emot att läsa mer om fortsättningen.

2012-09-20 @ 09:45:13
URL: http://stallbabbel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se