Artiklar i mängder

Känns som att man simmar runt i vetenskapliga artiklar i skolan tillsammans med min skrivarkompis till kandidatuppsatsen. Vi hittar allt mer struktur dock!

Satt igårkväll med på styrelsemöte till Färs Härad, måste säga att även om vi var en liten skara så var det mkt trevligt! Fick lite blodad tand ska erkännas. Nu händer det grejer, kan man bara få in fler medlemmar till föreningen så kan det komma bli ett riktigt uppsving! Hoppas kunna få ihopa ett div.1 storhästlag i dressyr bla. Tänka sig - i början av 2000-talet var vi mängder av tävlingsekipage i föreningen! Ex var vi 24 ponnyekipage i avdelningsridningstävlingarna, flertal har deltagit i SM m.m. Dags att kämpa för att återuppstå!

Igår blev det ingen ridning igen då vinden var för hård för att åka iväg och grannen var relativt givmild med sina plastpåsar och kartonger som kom flygande över våra ägor ^^... Så var inget alternativ att ge sig ut bland dom ;). Forsythia tackade nog inte nej till en vilodag till, mest jag som önskar träna mer :).
Idag däremot! Efter att ha suttit 8-16 i skolan så var man dock bra mör i hjärnkontoret och då Forsythia stått i 2 dagar så blev det ett lättare pass ute på fältet. Mkt skritt, lösgörande arbete i skritt, klättrade i backe. Efter ngt mer än en halvtimmes arbete blev det lite samlande galopparbete, en piruett i vardera varv som hon satte bara sådär utan tvekan <3, en serie i var tredje direkt efter ena piruetten. Som beröm får hon frikostigt med klappar samtidigt som hon fick göra det hon älskar - sträcka ut i full galopp över fältet och uppför backen!

Mätte förövrigt bebisarna idag. Fjärilsviol är drygt 150cm hög, 11 månader gammal! Hur stor har den madamen tänkt att bli? Linnéa är en halv månad äldre och 5 cm högre (hon förväntas bli betydligt större också!).

Nu blir det bingen nästa efter att ha läst igenom en sista artikel...
Natti natti!


Kommentarer
Postat av: pernilla

Vår Bellagio var 151 vid 9 månader!

Jättebarn!

2012-03-30 @ 10:51:27
URL: http://pontes.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Oj oj, ja många av dessa Bellagio-föl verkar bli riktigt höga! :)

2012-04-11 @ 21:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se