Dag 1, fredagen, i Laholm

Kvällen innan jobbade jag till strax efter 23, så det blev sent i säng och tidigt upp för att hinna åka upp till våran start i Laholm vid kl.12. 
Fredagen var generös med sina 28 plusgrader, skinande sol och relativt svaga vind. Solkräm åkte på och likaså flugspray i mängder. Likväl lyckades en broms hitta en plats under kandarets sidostycke.
Efter den egna ritten så blev det till att sitta och avnjuta en massa andra duktiga ekipage och se vänner prestera på banan. Blev en hel del bilder med systemkameran!
 
Hettan satte dock sina spår och på kvällen kändes det av i kropp o knopp. Slutade med att jag, mamma, vännen Malin och hennes mamma bla åkte till havet och tog ett härligt avkylande dopp. Den begynnande huvudvärken släppte direkt! Därefter mådde man betydligt bättre och sov som en stock i hästsläpet på tältsängen. Är underbart att bo på tävlingsplatsen, så nära hästen :). Med fint väder är det ypperligt!
 
Malin med sin vackra Chanine - 70%hästen! Har fått över 70% i alla sina starter (utom i sin debut i MsvC:1, men med 69,5% kan det inte räknas som ngt annat än en toppendebut!)
 
 
Pernilla André Hokfeldt med fantastiska Wladimir
 
 
Vännen Frida Olin med sin lojala Donald

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se