Årsmöte

Igår var det praktik 8-16.30 som vanligt, hoppade runt på olika avdelninga roch hade allmänt roligt ^^.
Efter det var det till att ta sig snabbt hem för att rida en sväng med Forsythia ute på vidderna (ute på fälten här hemma på gården). Glad tös som inte drog sig för att bjuda på lite tramp <3!

Därefter blev det full rulle för att hinna till Årsmötet på Vollsjö Café kl.19, tacksamt nära ialf! Blev en mkt trevlig kväll med hästfolket i föreningen. Fick mottaga Danilos vandringspris samt ett pris till för det gångna tävlingsåret :).

Nu ska jag snart rulla upp till ridhuset och rida ett ordentligt pass med Forsythia. Hoppas där är fritt från hinder. Funderar på om man ska testa det nya rundsydda tränset jag köpt från Hööks i torsdags. Mkt fint, men rekommenderar att man köper det live och inte via nätet - vissa exemplar är väldrigt stötta i färgen och ruggade i sömmarna, riskerar att gå lätt i sönder. Nu kunde jag välja ut en som var riktigt fin (där hängde ett annat ex av tidigare beskrivna varianten).

Blir till att njuta av den härliga vädret - må vara molnigt, men det är vindstilla och ljummet på minussidan av termometern. Synd man inte hade kameran med sig hem. Ikväll blir det spittring till två olika fester, båda i Lund, så det löser sig! har en tredje i Malmö med, men den får man hoppa för denna gången :P, tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Stina

Åh kan du inte fixa en bild på Forsythia i nya tränset? :)

2012-02-11 @ 15:32:52
URL: http://sodressage.se
Postat av: Mathilda

Bild kommer snart då! :)

2012-02-14 @ 20:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se