Dag 2, lördagen i Laholm

Nu har det varit mycket den senaste tiden med jobb, flytt och flyttstädning, hinna träffa vänner m.m. :) Därav har tyvärr bloggen hamnat lite ikläm med uppföljningen. But here we go!
 
Löradgen gick man upp strax innan 7 - och möttes av ett enormt mörkt molnområde som täckte hela södra horisonten. Utifrån gårdagens väderleksprognos gissade man snabbt att det var det utlovade åsk- och rikliga regn-ovädret som låg där på lut. Blev till att skynda ut med Forsythia ihop Malin och Chanine och ta vår planerade morgonpromenad. En lång sådan på hela 40 min, bra start på dagen :).
 
Det utlovade ovädret höll sig mirakulöst borta hela dagen! Det som skulle börja halv 8 började inte ge sig till känna förrän sista prisutdelningen var avslutad vid 18-19-tiden!
Så det blev en trevlig dag att titta på vänner och andra inspirerande ekipage, bla en fantastisk häst från Danmark e.Don Romantic - Schwadroneur. Väldigt vacker och rörlig med stor utsträlning.
 
Det blåste dock en del, snurrare upp en hel del grus så allt blev väldigt grusigt och dammigt :P.
Själva lyckades vi på en helt okej ritt knipa en 6e placering, trots domaren som av någon anledning inte gillade oss drog ner ordentligt - gav 62% i jämförelse mot andra domaren som gav 69%. Liiiite skillnad? Viss frustration får medges.
 
Kvällen avslutades med ryttarfest i klubbhuset, gott med grillat! Himlen öppnade sig med rikliga mängder regn och man var tacksam för att man hade plats på vandrarhem den natten ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se