Lämnat Stockholm ännu en gång för Skåne

Har nu anlänt tillbaka hem till lägenheten i Lund. Saknar redan alla uppe i Stockholm, önskade att helgen hade kunnat vara lite längre... Gick på tok för fort.

Att tiden gick fort märktes inte minst igårkväll. Kom tillbaka till huset senare på kvällen efter att ha varit ute och ätit på resturang och satte oss i soffan o pratade. Kändes oss efter en tid rätt trötta o bestämde oss för att sova. Tittade på klockan - som visade sig vara tio i två på natten! Vi som trodde den var närmare tolv! Hoppsan ^^. Sovmorgon blev det till det :).

Victoria var lika flott som så oftast. Var mkt angenämnt att sitta ner o titta när Ebba red, och roligt att sj rida med! Fotade en hel del, så sitter nu o väntar på att bilderna ska trilla in på Facebook från Ebba och Helena så jag kan dela med mig av dom här med sen imorgon :).
Var sen iväg på Hogsta som ligger ett stenkast bort och tittade på fina ekipage, bla Elena Garcia Petersson som debuterade rörliga Mexico Melody (stallkamrat till Vickan) i MsvA:1 (var riktigt duktiga!) och Emma Karlsson som startade med en läcker Midt-West Casino (vann!).

Efter att ha njutit av fina ekipage åkte vi tillbaka till stallet och tog en promenad allihopa med Victoria, gick och betade. Stallkatten joinade oss bland grästuvor och yrvakna pissemyror :).

Klockan tickade iväg o det var dags för att påbörja färden hemåt. Både flyg- o bilturen gled på smidigt, fick denna gången se Sveriges fantastiska landskap, ngt man missade när man åkte norrut pga det dåliga vädret.


Nu blir det till att sova o se vad morgondagen bjuder på - har inget inplanerat vilket inte känns helt bekvämt för en som älskar att ha saker att göra! Men förhoppningsvis blir det en tur till Gerdahallen med lite vänner för träningspass :), nice!

Ha en härlig vecka!

Kommentarer
Postat av: Annika Karlbom

Vi vill bara hälsa, och säga att det är så härligt att du fortfarande har en finger med i spelet, och att det fortsätter gå bra för Victoria. Äntligen har hennes storebror Winston hitta ut på tävlingsbanan med en ponnyryttare. Vi håller tummarna för att det går bra även för dem. Det skulle vara så häftigt att se två helsyskon i prislistan.

Svar: Jättekul att höra av er, ja har sett att det går bra för Winston - riktigt roligt! Håller också tummarna för att de två helsyskonen snart ses på samma prislistor ;). Ha det så bra!
Mathilda Månsson

2012-05-21 @ 08:53:50
URL: http://teamfix.wordpress.com/
Postat av: Aina

Här är en till som tacksamt suger i sig allt som du skriver om Fix Victoria.

2012-05-24 @ 14:41:02
URL: http://www.karlboms.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se