Yes!

Goda nyheter under dagens återbesök! Forsythia är i princip ohalt :)! En veckas skrittning till och sen igångsättning, happy!

Övriga dagen kan inte klagas på heller :)
Vaknade med två mysiga katter hemma hos Emelie i Lund efter en härlig grillkväll igår. Kycklingburgare för min del, mums. Bearnaise-sås kan rekommenderas, passade gott ihop :).

Körde hem under senare förmiddagen till gården för att byta till ridkläder och gå en sväng med Kola innan 4e träningspasset med Strega nalkades. Himla kul att rida, händer en hel del för vart ridpass! Imorgonbitti innan jobbet blir vårat 5e pass. Skall dessutom hinna skritta forsythia innan dess ;) - gäller att vara effektiv! (= tidig morgon)

Efter Strega ridits (hade tänkt fota men tyvärr lämnade jag kameran i lägenheten...) så var det dags för Forsythias återbesök hos vet och sist - men inte minst - Fackelliljas 90-dygnskontroll. Resultat - fortsatt dräktig med Dalwhinnie! :D

Avslutar nu dagen med en extremt kelsjuk katt (läs: Ronnie) och en fotälskande schäfer ( = Kola). Mysfaktorn är hög <3

Denna veckan består av 6 arbetsdagar, så är mkt nöjd över att ha maximerat det senaste dygnet med flertal kära vänner, familj och djur, så det känns som mer än bara en dags ledighet :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se