Ridabstinensen under kontroll och härlig hundutflykt

Idag inleddes dagen med en kort lätt morgon-skrittur på Forsythia enligt ordination av vet för att undvika överskottsenergi-explosioner i hagen senare.
 
Därefter åkte jag och provred en ny spännande häst för träning och planerar tävla också. Ett 13-årigt sto efter Angard, en hingst med placering i svår klass innan han skadades. Angard - Asterix - Jovial. Utbildad Msv. Ska nu sättas igång efter skada. En riktig gummiboll med mycket energi och tryck famåt :)! Ingen märrighet, bara en stor vilja ill att arbeta.
 
Efter ridturen blev det utflykt till Drakamöllans naturreservat med kollegan Annelee, hennes hund Jack och min familjs schäfer Kola. Lite mer än 2 timmars promenad ute i vacker natur på kuperad terräng (märks att Brösarps backar ligger nära). Fikapaus i halvtid, lovely!
Kola var hellycklig och exalterad hela turen, kan säga att hon är helt utslagen nu (eller redan när vi kom hem slocknade hon på golvet)...
 
Lite kompletteringar till gårdagens sammandrag över saker som hänt sedan sist :)
I juli överraskade jag mamma med en lite annorlunda födelsedagspresent (hon fyllde ju ändå 55 så då fick det vara speciellt!) - en proffsfotografering av hennes så högt älskade Frida <3 Vi är väldigt nöjda med bilderna och inväntar just nu bara det stora fotografiet ska anlända för inramning! Kommer få en hedersplats i huset :). <3
 
Unghästarna växer så det knakar. Inför sommaren var Flora Linnéa 168cm hög fram, högre bak, Fjärilsviol var 165cm och Flora Isadora var 155cm. Frännelids Kaprifol mättes ej :), men är ngt överbyggd.
 
Var fler saker jag tänkte på att komplettera, men har nu såklart glömt! Får tas när man kommer på vad det var igen ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se