Ledig men fullbokad dag

Ledig från jobb, men det var inga problem med att fylla dagen med aktiviteter :).
Kl.6 Klockan ringde
Kl.7 På gården. Skrittur på Forsythia
Kl.9 Träning av Strega
Kl.11:40 I Lund för en sedan länge efterlängtad lunch med finaste Frida Olin! Timmarna gick fort och även om man fick pratat om massor så hade man kunnat fortsätta ett bra tag till om inte livet i övrigt kallat på en ;).
Kl.16 I Hörby för att träna Ängsgårdens Izzy RNF för Charlotte Haid, tyvärr blev träningen inställd men passade på att rida Izzy på egen hand istället.
Kl.19:15 Vänder hemåt till lägenheten
 
Dagens positiva:
Märkbar förbättring redan idag med träningsdag 2 på Strega, bättre mellan hand och skänkel och egen balans och bärighet i sin stora galopp. Det finns där, vi ska bara hitta varandra och stärka upp efter den långa vilan :).
 
Forsythia var inte nickig i skritten idag, kom dock också direkt ifrån boxen och nattens vila där, är då hon är minst påverkad. Konstaterat att sådan här träning med skritt i olika form borde man träna desto mer på (de andra rörelserna är dock så mkt mer lockande!). Ordinerades skritt i form för att på så sätt  lägga lite mer vikt på bakbenen än fram som det gärna blir på lång tygel. Under vår korta skrittur varierar vi form, tempo och steglängd, nyttig träning.
 
 
Frida visade mig ett salladsställe mittemot Graffiti intill Lilla Fiskaregatan, där vi köpte lunch och sen satte oss i parken bredvid Domkyrkan. Salladen var grymt god och den mättade mig enda fram till kl.19!
 
Efter lunchen planerade jag en snabb tur in om nyöppnade Hööks på Nova innan avfärd till Hörby. På vägen tillbaka till bilen för att köra till Nova passerade jag en affär på Bankgatan (runt knuten från SF bio) - typ Gallerix med tavlor och allehanda rolig saker - och gick in och kikade då jag letar ram till min poster av Donnerhall. Kan säga att det var mycket prisvärt där!! Så mkt billigare än Gallerix. Fyndade 2 stora, vackra canvastavlor och ev hittat en ram som kan passa postern. Skall till Lund imorgon för att avnjuta lite av Lunds Humorfestival så skall då kika en gång till på ramar.
Sen blir det till att bestämma var var och en skall hänga! Har flertal tomma ytor att fylla.
 
Ridit Izzy som utvecklats massor sedan sist! Fick se Josefine Mårtensson Ivarsson rida sin "Didi" som också vuxit sedan sist. Och snackat skit med än mer gott folk :D.
 
Och som avslutning har äntligen badrumsskåpet blivit färdigmålat, torkat och tillbakaställt på plats med förhoppning att det nu ska tåla vätan från duschen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design av: sodressage.se